BackBack

FORME KEKU 6 cups muffin pan, My marble pastry cook/CODE BH/1397

Lek 1,000

FORME KEKU 6 cups muffin pan, My marble pastry cook/ CODE BH/1397

Nxito, ka vetëm 3 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

FORME KEKU 6 cups muffin pan, My marble pastry cook/

CODE BH/1397

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.