BackBack

VAZO Vase grey h 245 No5 / CODE 08.0005.002

Lek 3,100 Lek 2,480

VAZO Vase grey h 245 No5 / CODE 08.0005.002

Përshkrimi i Produktit

VAZO Vase grey h 245 No5 /

CODE 08.0005.002

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.