BackBack

VAZO QERAMIKE CERAMIC VASE WHITE 14Χ7Χ30 / CODE 3-70-266-0047

Lek 7,300 Lek 4,380

VAZO QERAMIKE CERAMIC VASE WHITE 14Χ7Χ30 / CODE 3-70-266-0047

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

VAZO QERAMIKE CERAMIC VASE WHITE 14Χ7Χ30 /

CODE 3-70-266-0047

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.