BackBack

VAZO QERAMIKE CERAMIC VASE CORAL PINK Φ14Χ27 / CODE 3-70-755-0061

Lek 4,900 Lek 3,920

VAZO QERAMIKE CERAMIC VASE CORAL PINK Φ14Χ27 / CODE 3-70-755-0061

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

VAZO QERAMIKE CERAMIC VASE CORAL PINK Φ14Χ27 /

CODE 3-70-755-0061

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.