BackBack

VAZO KAFE SHEQER S/2 PORCELAIN COFFEE/SUGAR JAR WHITE/BLUE Φ12Χ17 / CODE 3-60-931-0201

Lek 5,400 Lek 4,320

VAZO KAFE SHEQER S/2 PORCELAIN COFFEE/SUGAR JAR WHITE/BLUE Φ12Χ17 / CODE 3-60-931-0201

Nxito, ka vetëm 3 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

VAZO KAFE SHEQER S/2 PORCELAIN COFFEE/SUGAR JAR WHITE/BLUE Φ12Χ17 /

CODE 3-60-931-0201

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.