BackBack

TENXHERE INOKSI D-24CM 18/10 "SUPERIOR" 6.1 LITER /CODE 60.000.24

Lek 8,700 Lek 6,900

TENXHERE INOKSI D-24CM 18/10 "SUPERIOR" 6.1 LITER / CODE 60.000.24

Nxito, ka vetëm 9 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TENXHERE INOKSI D-24CM 18/10 "SUPERIOR" 6.1 LITER /

CODE 60.000.24

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.