BackBack

TAVOLINE TABLE 'FLOWER' GOLDEN 90X90X50 / CODE 3-50-527-0008

Lek 57,200 Lek 28,600

TAVOLINE TABLE 'FLOWER' GOLDEN 90X90X50 CODE 3-50-527-0008

Përshkrimi i Produktit

TAVOLINE TABLE 'FLOWER' GOLDEN 90X90X50

CODE 3-50-527-0008

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.