BackBack

TAVOLINE ME 2 KARRIGE S/3 METAL TABLE AND 2 CHAIRS WHITE D60Χ70 / 40Χ40Χ92 / CODE 3-50-207-0093

Lek 28,700 Lek 19,800

TAVOLINE ME 2 KARRIGE S/3 METAL TABLE AND 2 CHAIRS WHITE D60Χ70 / 40Χ40Χ92 / CODE 3-50-207-0093

E shitur

Përshkrimi i Produktit

TAVOLINE ME 2 KARRIGE S/3 METAL TABLE AND 2 CHAIRS WHITE D60Χ70 / 40Χ40Χ92 /

CODE 3-50-207-0093

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.