BackBack

TAVOLINE GOLD 61X38.5X67 CODE 3-50-527-0009

Lek 56,300 Lek 33,780

TAVOLINE GOLD 61X38.5X67 CODE 3-50-527-0009

Përshkrimi i Produktit
TAVOLINE GOLD 61X38.5X67 CODE 3-50-527-0009
Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.