BackBack

TAVOLINE E VOGEL METAL/GLASS TABLE GOLD/BLACK D50Χ60 / CODE 3-50-698-0017

Lek 16,900 Lek 10,140

TAVOLINE E VOGEL METAL/GLASS TABLE GOLD/BLACK D50Χ60 /  CODE 3-50-698-0017

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TAVOLINE E VOGEL METAL/GLASS TABLE GOLD/BLACK D50Χ60 / 

CODE 3-50-698-0017

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.