BackBack

TAVOLINE DRURI / METALIKE 78 × 78 × 42 cm/ CODE 7-50-451-0004

Lek 106,300 Lek 63,780

TAVOLINE DRURI / METALIKE 78 × 78 × 42 cm/ CODE 7-50-451-0004

Përshkrimi i Produktit

TAVOLINE DRURI / METALIKE 78 × 78 × 42 cm/

CODE 7-50-451-0004

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.