BackBack

TAVOLINE DRURI 120X60X42 / CODE PIL109

Lek 72,500 Lek 43,500

TAVOLINE DRURI 120X60X42 / CODE PIL109

Përshkrimi i Produktit

TAVOLINE DRURI 120X60X42 /

CODE PIL109

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.