BackBack

TAS CEREALI 14 CM KRISHTLINDJESH CODE / 06.240.23

Lek 1,500 Lek 1,200

TAS CEREALI 14 CM KRISHTLINDJESH CODE / 06.240.23

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

TAS CEREALI 14 CM KRISHTLINDJESH

CODE / 06.240.23

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.