BackBack

STOL METAL/VELVET OTTOMAN GOLD/BLUE 110Χ35Χ45 / CODE 3-50-920-0001

Lek 33,500 Lek 20,100

STOL METAL/VELVET OTTOMAN GOLD/BLUE 110Χ35Χ45 / CODE 3-50-920-0001

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

STOL METAL/VELVET OTTOMAN GOLD/BLUE 110Χ35Χ45 /

CODE 3-50-920-0001

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.