BackBack

SHTRUDHESE AGRUMESH CITRUS JUICER / CODE AR-15280016

Lek 5,100 Lek 4,080

  SHTRUDHESE AGRUMESH CITRUS JUICER / CODE AR-15280016 Citrus juicer VOX CES 8113 Easy Storage Dishwasher Safe Capacity: 1.2lt Power: 40W Two Rotation Directions Two Cone Sizes Safety System: Will not...

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

 

SHTRUDHESE AGRUMESH CITRUS JUICER /

CODE AR-15280016

Citrus juicer VOX CES 8113

  • Easy Storage
  • Dishwasher Safe
  • Capacity: 1.2lt
  • Power: 40W
  • Two Rotation Directions
  • Two Cone Sizes
  • Safety System: Will not work if any part is missing to avoid injury
  • Dimensions Device (HxWxD): 17x16.5x24cm
Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.