BackBack

SHKALLE DEKORUESE WOODEN/METAL LADDER/SHELF IN WHIT/PINK/MINT COLOR 34X30X83 /CODE 3-50-913-0005

Lek 7,500 Lek 4,500

SHKALLE DEKORUESE WOODEN/METAL LADDER/SHELF IN WHIT/PINK/MINT COLOR 34X30X83 / CODE 3-50-913-0005

E shitur

Përshkrimi i Produktit

SHKALLE DEKORUESE WOODEN/METAL LADDER/SHELF IN WHIT/PINK/MINT COLOR 34X30X83 /

CODE 3-50-913-0005

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.