BackBack

SHEGE DEKOR CERAMIC POMEGRANATE W/TASSEL 'FLOWERS' 9Χ9Χ9,5CM/CODE 3-70-146-0377

Lek 1,500 Lek 900

SHEGE DEKOR CERAMIC POMEGRANATE W/TASSEL 'FLOWERS' 9Χ9Χ9,5CM/ CODE 3-70-146-0377

Nxito, ka vetëm 4 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

SHEGE DEKOR CERAMIC POMEGRANATE W/TASSEL 'FLOWERS' 9Χ9Χ9,5CM/

CODE 3-70-146-0377

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.