BackBack

SHANDAN SILVER D14X37/CODE 3-70-578-0030

Lek 6,500 Lek 3,900

SHANDAN SILVER D14X37/ CODE 3-70-578-0030

Përshkrimi i Produktit

SHANDAN SILVER D14X37/

CODE 3-70-578-0030

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.