BackBack

SHANDAN METAL/GLASS CANDLE SILVER Φ13Χ24 / CODE 3-70-739-0072

Lek 5,600 Lek 4,480

SHANDAN METAL/GLASS CANDLE SILVER Φ13Χ24 / CODE 3-70-739-0072

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

SHANDAN METAL/GLASS CANDLE SILVER Φ13Χ24 /

CODE 3-70-739-0072

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.