BackBack

SET 3 TAVOLINA BROZE BROWN / CODE 7-50-451-0001

Lek 84,300 Lek 50,580

SET 3 TAVOLINA BROZE BROWN / CODE 7-50-451-0001

Përshkrimi i Produktit

SET 3 TAVOLINA BROZE BROWN /

CODE 7-50-451-0001

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.