BackBack

S/6 TOPA PEMEGLASS XMAS BALL WHITE/GOLDEN Φ8 / CODE 2-70-849-0005

Lek 2,600 Lek 2,080

S/6 TOPA PEME GLASS XMAS BALL WHITE/GOLDEN Φ8 / CODE 2-70-849-0005

Nxito, ka vetëm 4 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

S/6 TOPA PEME GLASS XMAS BALL WHITE/GOLDEN Φ8 /

CODE 2-70-849-0005

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.