BackBack

S/6 GOTA STEPHANIE Height:8,5 Length:8 Width:8 CODE STE107

Lek 1,600 Lek 1,120

S/6 GOTA STEPHANIE  Height:8,5 Length:8 Width:8 CODE STE107

Nxito, ka vetëm 7 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

S/6 GOTA STEPHANIE  Height:8,5 Length:8 Width:8

CODE STE107

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.