BackBack

S/6 GOTA UJI PETRA WATER 390CC SET6 15CM CODE CAM42295

Lek 2,930 Lek 2,050

S/6 GOTA UJI PETRA WATER 390CC SET6 15CM CODE CAM42295

Përshkrimi i Produktit

S/6 GOTA UJI PETRA WATER 390CC SET6 15CM

CODE CAM42295

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.