BackBack

S/4 GOTA WHISKEY CLEAR D8.5X9.5 300CC CODE 6-60-560-0049

Lek 2,000 Lek 1,400

S/4 GOTA WHISKEY  CLEAR D8.5X9.5 300CC CODE 6-60-560-0049

Përshkrimi i Produktit

S/4 GOTA WHISKEY  CLEAR D8.5X9.5 300CC

CODE 6-60-560-0049

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.