BackBack

RAFT METAL/WOODEN BOOKCASE BLACK/NATURAL 60Χ32,5Χ148

Lek 10,600 Lek 8,480

RAFT METAL/WOODEN BOOKCASE BLACK/NATURAL 60Χ32,5Χ148 CODE / 6-50-470-0014

E shitur

Përshkrimi i Produktit

RAFT METAL/WOODEN BOOKCASE BLACK/NATURAL 60Χ32,5Χ148

CODE / 6-50-470-0014

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.