BackBack

POLTRON VELVET ARMCHAIR GREY 67Χ73Χ91/44 / CODE 3-50-466-0080

Lek 47,500 Lek 28,500

POLTRON VELVET ARMCHAIR GREY 67Χ73Χ91/44 / CODE 3-50-466-0080

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

POLTRON VELVET ARMCHAIR GREY 67Χ73Χ91/44 /

CODE 3-50-466-0080

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.