BackBack

POLTRON VELVET ARMCHAIR BROWN/GOLD 83Χ76Χ78/52 / CODE 3-50-037-0009

Lek 62,500 Lek 37,500

POLTRON VELVET ARMCHAIR BROWN/GOLD 83Χ76Χ78/52 / CODE 3-50-037-0009

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

POLTRON VELVET ARMCHAIR BROWN/GOLD 83Χ76Χ78/52 /

CODE 3-50-037-0009

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.