BackBack

PJATANCE QERAMIKE 40X20CM/CODE 3-70-473-0008

Lek 7,700 Lek 4,620

PJATANCE QERAMIKE 40X20CM/ CODE 3-70-473-0008

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

PJATANCE QERAMIKE 40X20CM/

CODE 3-70-473-0008

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.