BackBack

PIKTURE FLOWERS 100X100 / CODE 3-90-519-0138

Lek 12,200 Lek 7,320

PIKTURE FLOWERS 100X100 / CODE 3-90-519-0138

Përshkrimi i Produktit

PIKTURE FLOWERS 100X100 /

CODE 3-90-519-0138

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.