BackBack

PEME KRISHTLINDJE 250 CM/CODE 2-85-125-0032

Lek 37,000 Lek 22,200

PEME KRISHTLINDJE 250 CM/ CODE 2-85-125-0032

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

PEME KRISHTLINDJE 250 CM/

CODE 2-85-125-0032

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.