BackBack

PASQYRA SET 3 S/3 PL WALL MIRROR SILVER 12Χ2Χ90 / CODE 3-95-413-0004

Lek 4,100 Lek 3,280

PASQYRA SET 3 S/3 PL WALL MIRROR SILVER 12Χ2Χ90 / CODE 3-95-413-0004

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

PASQYRA SET 3 S/3 PL WALL MIRROR SILVER 12Χ2Χ90 /

CODE 3-95-413-0004

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.