BackBack

ORE TAVOLINE RESIN TABLE CLOCK SILVER 21Χ14Χ36/CODE 3-20-167-0003

Lek 9,000 Lek 7,200

ORE TAVOLINE RESIN TABLE CLOCK SILVER 21Χ14Χ36/ CODE 3-20-167-0003

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

ORE TAVOLINE RESIN TABLE CLOCK SILVER 21Χ14Χ36/

CODE 3-20-167-0003

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.