BackBack

ORE TAVOLINE METALLIC TABLE CLOCK 'CAMERA' ANTIQUE BLACK (SM) 28Χ9,5Χ25,5 / CODE 3-20-977-0239

Lek 5,000 Lek 4,000

ORE TAVOLINE METALLIC TABLE CLOCK 'CAMERA' ANTIQUE BLACK (SM) 28Χ9,5Χ25,5 / CODE 3-20-977-0239

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

ORE TAVOLINE METALLIC TABLE CLOCK 'CAMERA' ANTIQUE BLACK (SM) 28Χ9,5Χ25,5 /

CODE 3-20-977-0239

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.