BackBack

ORE TAVOLINE METAL/WOOD TABLE CLOCK GOLD 20X10X23/CODE 3-20-773-0350

Lek 5,000

ORE TAVOLINE METAL/WOOD TABLE CLOCK GOLD 20X10X23/ CODE 3-20-773-0350

E shitur

Përshkrimi i Produktit

ORE TAVOLINE METAL/WOOD TABLE CLOCK GOLD 20X10X23/

CODE 3-20-773-0350

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.