BackBack

ORE MURI WHITE/GOLDEN D50Χ6/CODE 3-20-385-0076

Lek 5,500

CODE 3-20-385-0076

E shitur

Përshkrimi i Produktit
CODE 3-20-385-0076
Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.