BackBack

ORE MURI NATURAL D30,5X4CM/CODE 3-20-284-0122

Lek 2,000 Lek 1,200

ORE MURI NATURAL D30,5X4CM/ CODE 3-20-284-0122

E shitur

Përshkrimi i Produktit

ORE MURI NATURAL D30,5X4CM/

CODE 3-20-284-0122

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.