BackBack

ORE MURI METAL WALL CLOCK BLACK/GOLDEN Φ60Χ5 / CODE 3-20-463-0038

Lek 11,500 Lek 9,200

ORE MURI METAL WALL CLOCK BLACK/GOLDEN Φ60Χ5 / CODE 3-20-463-0038

E shitur

Përshkrimi i Produktit

ORE MURI METAL WALL CLOCK BLACK/GOLDEN Φ60Χ5 /

CODE 3-20-463-0038

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.