BackBack

ORE MURI D 59 CM /CODE ROL619

Lek 5,200 Lek 4,160

ORE MURI D 51 CM / CODE ROL619

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

ORE MURI D 51 CM /

CODE ROL619

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.