BackBack

ABAZHUR TAVANI W/6LIGHTS 60Χ50/110CM/CODE 3-10-872-0071

Lek 26,300 Lek 15,780

ABAZHUR TAVANI W/6LIGHTS 60Χ50/110CM/ CODE 3-10-872-0071

Përshkrimi i Produktit

ABAZHUR TAVANI W/6LIGHTS 60Χ50/110CM/

CODE 3-10-872-0071

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.