BackBack

NDARESE AMBIENTI WOODEN SHELF/SCREEN ANT.WHITE 100Χ35Χ170 / CODE 3-50-299-0002

Lek 23,700 Lek 14,220

NDARESE AMBIENTI WOODEN SHELF/SCREEN ANT.WHITE 100Χ35Χ170 / CODE 3-50-299-0002 

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

NDARESE AMBIENTI WOODEN SHELF/SCREEN ANT.WHITE 100Χ35Χ170 /

CODE 3-50-299-0002 

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.