BackBack

NDARESE AMBIENTI 2 SIDED PRINTED CANVAS SCREEN FEMALE FIGURE 120Χ3Χ180 / CODE 3-50-610-0243

Lek 16,000 Lek 12,800

NDARESE AMBIENTI 2 SIDED PRINTED CANVAS SCREEN FEMALE FIGURE 120Χ3Χ180 / CODE 3-50-610-0243

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

NDARESE AMBIENTI 2 SIDED PRINTED CANVAS SCREEN FEMALE FIGURE 120Χ3Χ180 /

CODE 3-50-610-0243

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.