BackBack

NDARESE AMBIENTI 2 SIDED SCREEN LAKE 120Χ3Χ180/CODE 3-50-610-0215

Lek 15,000 Lek 12,000

NDARESE AMBIENTI 2 SIDED SCREEN LAKE 120Χ3Χ180/ CODE 3-50-610-0215

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

NDARESE AMBIENTI 2 SIDED SCREEN LAKE 120Χ3Χ180/

CODE 3-50-610-0215

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.