BackBack

MBAJTES QIRIU GLASS/METALLIC CANDLE HOLDER SILVER/PINK D11Χ27,5CM/CODE 3-70-571-0114

Lek 5,500 Lek 3,300

MBAJTES QIRIU GLASS/METALLIC CANDLE HOLDER SILVER/PINK D11Χ27,5CM/ CODE 3-70-571-0114

Përshkrimi i Produktit

MBAJTES QIRIU GLASS/METALLIC CANDLE HOLDER SILVER/PINK D11Χ27,5CM/

CODE 3-70-571-0114

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.