BackBack

LULE NE VAZO PLANT IN A POT 4 ASSR. DESIGNS H10CM/CODE 3-85-475-0228

Lek 700 Lek 420

LULE NE VAZO PLANT IN A POT 4 ASSR. DESIGNS H10CM/ CODE 3-85-475-0228

Përshkrimi i Produktit

LULE NE VAZO PLANT IN A POT 4 ASSR. DESIGNS H10CM/

CODE 3-85-475-0228

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.