BackBack

LULE BRANCH/FLOWER RED H112cm/CODE3-85-100-0118

Lek 4,000 Lek 2,400

LULE BRANCH/FLOWER RED  H112cm/ CODE 3-85-100-0118

Përshkrimi i Produktit

LULE BRANCH/FLOWER RED  H112cm/

CODE 3-85-100-0118

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.