BackBack

KREDENCE 2COPE S/2 METAL/WOOD CONSOLE TABLE GOLD/BLACK 80Χ32Χ70CM/CODE 3-50-698-0001

Lek 49,700 Lek 29,820

KREDENCE 2COPE S/2 METAL/WOOD CONSOLE TABLE GOLD/BLACK 80Χ32Χ70CM/ CODE 3-50-698-0001

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

KREDENCE 2COPE S/2 METAL/WOOD CONSOLE TABLE GOLD/BLACK 80Χ32Χ70CM/

CODE 3-50-698-0001

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.