BackBack

Kornize SILVER PLATED PHOTO FRAME 10X15(1Η)/code 3-30-288-0129

Lek 1,400 Lek 840

Kornize SILVER PLATED PHOTO FRAME 10X15(1Η)/ code 3-30-288-0129

Përshkrimi i Produktit

Kornize SILVER PLATED PHOTO FRAME 10X15(1Η)/

code 3-30-288-0129

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.