BackBack

KORNIZE FOTOGRAFIE POLYRESIN PHOTO FRAME IN ANT. GOLD COLOR 15Χ20 (2H) / CODE 3-30-117-0397

Lek 2,800

KORNIZE FOTOGRAFIE POLYRESIN PHOTO FRAME IN ANT. GOLD COLOR 15Χ20 (2H) / CODE 3-30-117-0397

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

KORNIZE FOTOGRAFIE POLYRESIN PHOTO FRAME IN ANT. GOLD COLOR 15Χ20 (2H) /

CODE 3-30-117-0397

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.