BackBack

KORNIZE FOTOGRAFIE Height:15 Length:10 Width:0 /CODE NAZ116

Lek 2,100 Lek 1,260

KORNIZE FOTOGRAFIE Height:15 Length:10 Width:0 / CODE NAZ116

Nxito, ka vetëm 1 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

KORNIZE FOTOGRAFIE Height:15 Length:10 Width:0 /

CODE NAZ116

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.