BackBack

KOMODINE DRURI WOODEN BEDSIDE NATURAL/BEIGE 30Χ25Χ41 / CODE 6-50-861-0003

Lek 9,000 Lek 7,200

KOMODINE DRURI WOODEN BEDSIDE NATURAL/BEIGE 30Χ25Χ41 / CODE 6-50-861-0003

Nxito, ka vetëm 2 artikuj të ngelur!
Përshkrimi i Produktit

KOMODINE DRURI WOODEN BEDSIDE NATURAL/BEIGE 30Χ25Χ41 /

CODE 6-50-861-0003

Mënyrat e Pagesës
Tek Elegance Home, ju mund të porosisni direkt nga dyqani ynë online dhe më të paguani pasi produkti të vijë në adresën tuaj.
Mënyrat e Dërgesës

Në EleganceHomë mund të porosisni me mënyrën korier dhe produkti do vijë në adresën tuaj brënda 24-48 orësh nëse gjendeni në Tiran, brënda 72 orësh brënda Shqipërisë dhe brënda 5-7 ditësh nëse ndodheni në Kosovë.